YOUR GO-TO SPOT VOOR ETENTJES, GET-TOGETHERS EN MEETINGS

Arrow pointing down

You’ve found it: dé leukste locatie voor jouw exclusieve event, feestelijk diner en creatieve meeting-slash-brainstormsessie. Vessel, gevestigd in de hippe Amsterdamse Houthavens, is van top tot teen Instagram-proof. Deze toffe eventlocatie is een ware hotspot met design, cocktails, prachtig uitzicht over het IJ en finger-lickin’-good eten. Wat de reden ook is voor jouw evenement; Vessel is de hidden gem waar jij naar op zoek bent!

Nieuwsgierig? Scroll verder!

vessel_events_lets-talk-business

Let’s meet

Jij weet: creatieve ideeën komen niet tot stand in saaie, Tl-verlichte vergaderzalen. En dus biedt Vessel inspirerende plekken met prachtig uitzicht over het IJ én ongelimiteerd cafeïne voor jouw niet-zo-standaard-meeting of creatieve brainstormsessie.

vessel_events_cheers

Cheers!

Rosé in de volle zon, kleurrijke cocktails op het terras, proosten met bubbels. Vessel is dé plek voor jouw bruisende Birthday Bash, Ibiza-goodbye-party of relaxte get-together met waanzinnig uitzicht over het IJ. Deze design woonkamer is perfect voor jouw event.

schermafbeelding-2021-12-15-om-13.16.31

Aan tafel!

Bij Vessel voelt een private diner gelijk goed, want hier diner je met prachtig uitzicht over het IJ. Besteed het koken (en de afwas!) lekker uit, strijk neer op onze heerlijke stoelen en geniet van alle culinaire gerechten – die je makkelijk kunt delen – versbereid door onze chef-kok.

HOST JOUW
EVENEMENT BIJ VESSEL

Yes, dit is de perfecte plek voor jouw feest, intiem etentje of creatieve brainstorm-slash-meeting. Vessel is ideaal voor vergaderingen, besloten bedrijfsdiners en gezellige get-togethers met collega’s. Gelegen in de Amsterdamse Houthaven buurt, zodat jullie kunnen genieten van een magisch uitzicht over het IJ.

Alle details waar je naar op zoek bent in één fijn overzicht:

OP ZOEK NAAR
EEN UNIEKE LOCATIE
VOOR JOUW EVENT?

Het perfecte evenement? Vul dit formulier in; wij regelen de rest.

Dit is jouw moment!

Ben je op zoek naar een inspirerende plek voor jouw boeklancering, meeting of fancy privédinertje in Amsterdam? Vessel got you covered. Van unieke meetings in de ‘Dock Room’- ontworpen voor kleurrijke ideeën – en champagne poppen in een prachtig verlicht ‘Atrium’ tot etentjes in onze ‘Galley’ waar je het nog maanden over kunt hebben. Bij Vessel kan het allemaal.

vessel_events_atrium

ATRIUM

Het Atrium is perfect voor groepsdiners waar je geniet van culinaire hapjes, je gezelschap en de open keuken, of waar je gruwelijke espresso martini’s drinkt bij een knisperende openhaard. Perfect voor elke bijzondere gelegenheid tot ± 200 personen.

150 m² | Tot 60 personen | (Semi-Privé) Dinner/Drinks

vessel_events_dock-room

DOCK ROOM

Op zoek naar een toffe vergaderlocatie, bijzondere eventruimte of intieme plek voor een privé diner? Onze ‘Dock Room’ is dé plek voor jouw productieve meeting, familiediner en event. Voor privé diners biedt deze ruimte plek voor 18 personen.

45 m² | Tot 18 personen | Let’s Meet| Private Dining

penthouse-events-vessel-amsterdam

PENTHOUSE

Jij weet: creatieve ideeën komen niet tot stand in saaie, Tl-verlichte vergaderzalen. Het Penthouse is dé plek voor unieke meetings en bijzondere privé events met prachtig uitzicht over het IJ én ongelimiteerd cafeïne voor jouw
niet-zo-standaard-meeting of creatieve brainstormsessie.

40 m² | Tot 8 personen | Let’s Meet

vessel_events_galley

GALLEY

Ideaal voor jouw creatieve brainstorm, werksessie of dat perfecte diner waar je het nog maanden over kunt hebben. Onze chef-kok heeft een menu samengesteld van heerlijke culinaire gerechten die je makkelijk kunt delen. Vlees, vis of vegan? We’ve got you covered!

125 m² | Tot 75 personen | Let’s Meet| Private Dining

vessel_events_terrace

TERRAS

Denk: heerlijke cocktails, relaxte vibes, een prachtige zonsondergang en een knisperend vuurtje om op te warmen. En, wat dacht je van bijzonder uitzicht over het IJ en verrassende hapjes om te delen? Ons terras is de perfecte spot voor drankjes en eindeloze zomeravonden.

800 m²  | Tot 300 personen | Walking Dinner | Drinks